Nyheter2018-03-07T15:01:18+00:00

Nyheter

 

 

ENDELIG!

NB! Vi deler det her med dere først og vil komme ut med offentlig info snarlig.

Etter veldig mye problemer har vi nå funnet en ny lokasjon til «Hadelandsutstillingen» med spesialer.
Som dere er godt kjent med har vi i lengre tid dessverre vokst oss ut av Hadeland, og det har også dukket opp flere hensyn som har gjort plassen fullstendig uegnet for utstilling (Blant annet at hotellet ikke godtar hund og at glassverket har nye eiere som har andre planer for stedet som innebærer at vårt tidligere tilgjengelige areal har blitt ytterligere innskrenket).
Det er med stor glede at vi kan fortelle at vi har inngått avtale med Bjerke Stadion på Maura. Stedet er 15 minutter fra Gardermoen og har alt vi kan drømme om av areal. Herunder bobilplass for omlag 100 enheter med strøm!
Vi er svært entusiastiske over plassen!
Dessverre var plassen fullbooket 9-10. Juni, da vi skulle ha arrangert spesialene. Vi har derfor blitt nødt til å flytte dato tilbake til tradisjonsrike St. Hans-helgen (23-24. Juni)
Sett bort i fra at vi får litt praktiske utfordringer i forhold til ombooking av dommere og personell etc ser vi grunn utelukkende positivt på å få tilbake St. Hans-helgen «vår». Det er lettere i forhold til at skolen er avsluttet og mange har denne utstillingen som feriemål blant annet.
Vi har i dag tidlig fått byttet godkjent av NKK, og ville nå dele det med dere her så fort som mulig, men ber om litt ro på å få omorganisert alt, slik at spørsmål om dommerlister etc er nå bittelitt svevende, men vi er positive og er overbevist om at vi nå har funnet et sted for fremtiden der vi kan vokse og lage nye St. Hans-tradisjoner. Vi kommer til å promotere utstillingen som «St.Hans-utstillingen».

Vi har allerede masse planer!
Vi håper nyheten vil bli godt mottatt av dere.

PS: Vi har nå åpnet for våre raser på Sandefjordutstillingen, som arrangeres samme helg vi skulle ha arrangert «Hadeland»